Groepen & Events

Verjaardag & Jubileum

Heb je iets te vieren, is het tijd voor een feestje of een heerlijk uitgebreid familiediner? Wij helpen je graag er een feest om nooit te vergeten van te maken.

Bij Hotel Herberg 1883 bieden we je verschillende groeps- en feestspecials. Van lunchbuffet tot uitgebreid driegangendiner; we serveren het jou en je gasten graag.

Stilstaan bij jouw hoogtepunt rond de bar of gezellige staftafels met een borrel & bite? We voorzien jullie graag van feestelijke drankjes en heerlijke hapjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden, de verschillende specials en drankarrangementen? Neem contact met ons op.

Teambuilding & Borrels

Ben je op zoek naar een bijzondere en gezellige omgeving voor een team meeting of een (netwerk) borrel?

Onze (semi) besloten ruime vliering, met extra comfortabele zitruimte en haard leent zich bij uitstek voor uiteenlopende groepen en gelegenheden.

We bieden verschillende borrels & bites, drankarrangementen en teamspecials, ideaal voor tijdens een inspirerende netwerkborrel of als lekkere en gezellige afsluiter na een dagje teambuilding.

Wil je meer weten over onze bedrijfsborrels, teamspecials en drankarrangementen? Vraag naar de mogelijkheden.

Eropuit in (en rondom) Velsen-Zuid

Wil je, nu je er toch bent, ook van de omgeving genieten of ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor familie, vrienden of het team? Hotel Herberg 1883 heeft een unieke ligging.

Hotel Herberg 1883 ligt aan het recreatiepark Spaarnwoude, dichtbij het strand en op 20 minuten rijden – met auto of trein – van de prachtige stad Haarlem.

Het strand en Spaarnwoude bieden genoeg mogelijkheden voor leuke en sportieve groepsactiviteiten; het mooie Haarlem leent zich bij uitstek voor een bijzondere stadswandeling, een winkelmiddag of een avondje uit.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees onze tips.